torstai 21. maaliskuuta 2013

Maaliskuu

Maaliskuu alkaa olemaan loppupuolella, mutta säät sen kuin kylmenee vaan. Toivottavasti pian tulee kevät.

 Aukulta otettiin silloin tammikuussa vasta-aineet siis taas ja niiden tuloksia olen tässä jännännyt joka päivä ja odottanut puhelua, mutta ainakaan vielä ei ole puhelin soinut. Odottavan aika on kyllä pitkä. Olen miettinyt, että onkohan nyt niin ettei niissä verikokeissa nyt olekaan ollut mitään vai miksi ei jo tule tuloksia... kaikkea tyhmää liikkuu päässä. 9.4 Aukulle tehdään sokerirasitus, jos jotain häikkää on ja silloin on seuraava aikakin tutkimuksen puitteissa. ...


 Sitten minun harrastuksen pariin :D Eli lastenvaatteisiin.

Kaikki ei aiheesta ehkä pidä ja pitää sitä tuhlauksena. Minä taas rakastan ihania kuoseja, froteekankaita ja värejä. Tilailen netistä aika paljon lastenvaatteita. Sekä käytettynä, että uutena, enimmäkseen käytettynä sillä tykkään kierrättää ja niin saa myös paljon ihan hyväkuntoista vaatetta. Ja lisäksi jos omat mukulat ei ihan loppuun käytä niin saa lähes saman hinnan vielä takaisin, kun eteenpäin myy.

 Tässä on nyt MoonKidsin aivan ihanat ja lämpimät froteekankaiset huppari ja housut, nämä ostin uutena. Huppari on jo 92cm ja housut 80cm. Huppari siis on jonkn verran iso vielä, mutta voi kyllä näin kotioloissa jo käyttää. Pakkaspäivillä, kun asunnon lattiat on vähän viileämpiäkin niin näillä on kiva lattialla leikkiä. Huppari menee vielä varmasti syksylläkin, ja kaapissa odottaa vielä samaa väriä oleva MoonKidsin haalari. Ehdottomat äidin ja aukun suosikit.
 

 Laitetaanpa sitten samaan syssyyn vielä Aukun päällä Småfolkin maatilayökkärit.  Valitettavasti nämä unohtuivat  kaapin perälle liian pitkäksi aikaa, eikä näillä enää ole pitkää käyttöikää Aukulla.


 Tässä kuvassa Aukun sisko Allu esittelee Me&I:n Traffic-paitaa ja Småfolkin oransseja froteehousuja. Näillä kelpaa mennä kaupungille kesällä! Aukulta löytyy samanlaiset, mutta ovat vasta lähempänä kesää sopivat.

(Älkää vaan huomatko takana olevia verhoja, joissa on epäilemättä leikitty Tarzania)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti